Ari Vilenius: Messupuun ammattitaidon avulla kodin remontit sujuivat nopeasti ja joustavasti

“Olemme remontoineet vanhaa omakotitaloamme viisi vuotta. Timpurimme suositteli meille alunperin Messupuuta, koska on itse käyttänyt heidän palveluitaan usean vuosikymmenen ajan. Heistä paistaa aito halu palvella ja auttaa asiakasta –  minulle ei koskaan tule sellaista tunnetta, että en voisi kysyä heiltä neuvoa tai näkemystä. Palvelu on sujuvaa ja joustavaa, olen saanut palvelua jopa WhatsApp-viestien kautta! Terassiremontti oli kuukaudessa valmis.”

– Ari Vilenius, yksityishenkilö

Terassiremontin alkaessa laskimme puutavaran menekin timpurin tekemien piirustusten mukaan ja toimitimme tuotteet kotipihaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnitteli yhdessä asiakkaan kanssa terassin runkopuiden ja päällilautojen suunnan sekä auttoi materiaalivalinnoissa.

Olemme toimittaneet kohteeseen lähes kaiken puu- ja rakennustavaran aina lattia- ja seinärungoista ulkovuoripaneeleihin ja tuulensuojalevyihin. Remontissa olemme auttaneet niin materiaalivalinnoissa, rakennustavassa kuin värimaailman valinnassakin.

Tuotteita olemme toimittaneet suoraan kotipihaan tai valmiiksi peräkärryyn pakattuna, joten tavaran noutokin on tarvittaessa sujunut sukkelasti. Onnistuneesta yhteistyöstä kertoo tyytyväinen asiakas, joka on suositellut palveluitamme myös lähipiirilleen.