Rehti, nopea ja ammattitaitoinen puukauppa

Palveluumme on voitu luottaa
jo yli 70 vuoden ajan

Oli kyse sitten suurista hankkeista tai pienestä pintaremontista, laaja ja laadukas valikoima sekä asiantunteva henkilökunta ovat valmiina tarjoamaan parhaan puutavaran jokaiseen projektiin.

1947

Messupuu on ollut rakentajan ja remontoijan luottoapuri ja neuvonantaja Pirkanmaalla jo vuodesta 1947. Alkuaikoina yritys toimi Messukylän Saha ja Puunjalostus Oy -nimellä. Yritys sijaitsee edelleen samalla kauppapaikalla, mutta nykyään olemme rakennus- sekä sisustusmateriaaleihin keskittynyt erikoisliike.

(Kuva yrityksen sijainnista 1950-luvulla)

JS Puupari Oy

Vuonna 1999 perustettiin osakeyhtiö JS Puupari Oy, mutta tuttua kauppanimikettä, Messupuu, käytetään pääasiallisesti edelleen arkikielessä. Onhan nimi ollut käytössä ja 1950-luvulta asti. Kauppapaikan sijainti on alun alkaen palvellut niin rahtiliikennettä kuin yksityisautoilijaa: Jyväskylään kulkeva rata sijaitsee aivan tontin laidalla ja osumme sopivasti valtateiden kupeeseen. Tampereen keskustan alueelta matkaa on vain 5 kilometriä.

(Kuva yrityksen sijainnista 2000-luvulla. Etualalla Puumerkki Oy kiinteistö.)

Laaja ja laadukas tarjonta

Varastomme sisältää kattavasti tarjontaa tarpeeseen kuin tarpeeseen. Vuosien saatossa olemme haalineet valikoimaamme korkealaatuisia tuotteita luotettavilta valmistajilta. Pitkään jatkunut yhteistyö toimittajien kanssa takaa paitsi nopeat toimitusajat myös valmiuden vastata erikoisimpiinkin tarpeisiin.

Ammattitaitoista palvelua

Palvelemme jokaista asiakastamme henkilökohtaisesti. Kattava ja monipuolinen valikoima sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme auttavat juuri sinulle oikean ratkaisun löytämisessä.