Siirry sisältöön

Kipsilevyt

KNAUF-kipsilevyt

Messupuulta laadukasta kipsilevyä suoraan varastosta!

Kipsilevyjä käytetään yleisesti ottaen seinien sekä kattojen verhoilussa. Kipsilevyissä on hyvät ominaisuudet ääneneristyksen sekä paloerityksen suhteen Meiltä löytyy kipsilevyjä eri kokoisina ja paksuuksina, esim usein käytetty 6mm paksuinen kipsilevy. Kipsilevyvalmistajamme Knauf on yksi maailman suurimmista kipsilevyjen valmistajista. Näin ollen luotamme Knaufin kipsilevyyn.

Kipsilevyjen hinnat ovat tottakai kilpailukykyiset

Meiltä saat kipsilevyt hyvään hintaan ja nopealla toimituksella. Valikoimassamme on mm. märkätilakipsit, palokipsit, saneerauskipsit, tuulensuojakipsit ja erikoiskovat kipsilevyt.

Knauf Oy on vuodesta 1991 Suomessa toiminut kipsilevyjen sekä muiden rakennustuotteiden valmistukseen ja myyntiin keskittynyt yritys.

Olemme osa Knauf-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista kipsilevytoimittajista ja kaikki toiminnot mukaan lukien yksi Euroopan johtavista rakennusmateriaalien valmistajista. Konserni kehittää, valmistaa ja markkinoi kipsi- ja kipsipohjaisia tuotteita sekä järjestelmäratkaisuja ympäri maailman. Suomessa toimiva kipsilevytehdas sijaitsee Kankaanpäässä, Pohjois-Satakunnassa.

Kipsilevyillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki.

Knauf Oy:n toiminnalla on laatu- ja ympäristösertifikaatti.

Tutustu kipsilevyjen valikoimaamme tarkemmin alla!

Tuotekategoriat