Rannikon Aarre: Messupuulta sopivat tuotteet jokaiseen tarpeeseen

“Erityistarpeissa olemme konsultoineet Messupuun henkilökuntaa, ja heidän kanssaan on aina löydetty tilanteeseen kuin tilanteeseen ratkaisu. Tarvitsemme hyvin laajalla skaalalla erilaisia tuotteita, joten meillä täytyy olla vahva luottamus siitä, että löydämme meille sopivat tuotteet. Meille kaikista tärkeintä on palvelun laatu, johon olemme olleet erittäin tyytyväisiä.”

Sami Hellberg, Rannikon Aarre

Autoimme asiakasta Tampereen Kyyhkyn linjasaneerauksessa, johon toimitimme heille laudepaketit. Kohteeseen sisältyi myös asuntoja, jotka sisälsivät erityistoiveita. Mallistomme tuotteet hyväksytettiin asukkailla ja toiveet pystyttiin toteuttamaan. Aiemmissa projekteissa olemme toimittaneet asiakkaalle tarvittaessa puutavaran aina kalustelevyistä vaneriin mittojen mukaan valmiiksi leikattuna.

Pidämme aina huolen siitä, että mikäli jonkin tuotteen kohdalla ilmenee toimitusvaikeuksia, olemme aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen ja ehdotamme korvaavaa tuotetta. Meille on tärkeää pitää asiakkaat ajan tasalla, jotta he pystyvät paremmin ennakoimaan omia hankintojaan ja ikäviltä yllätyksiltä vältyttäisiin.

Lisäksi pyrimme palvelemaan asiakasta aina mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Jos omasta valikoimastamme ei jotain tuotetta löytyisikään, pyrimme sen asiakkaalle tilaamaan tarpeen mukaan. Luotettavalla ja joustavalla palvelulla yhteistyömme on jatkunut yli parikymmentä vuotta.