Tampereen AV-palvelu: Messupuun materiaaleilla liikehuoneistosta vuokra-asunnoiksi

“Messupuulla palvelu on hyvin joustavaa. Isot ja pienet tilausmäärät onnistuivat. Kaikki tavarat toimitettiin ajallaan ja täydennykset tulivat sovittuna ajankohtana. Olemme olleet tyytyväisiä asiakkaita jo 25 vuoden ajan, sillä yhteydenpito on ollut aktiivista ja yhteistyöstä on ollut hyötyä puolin ja toisin.”

– Ari Tahvanainen, Tampereen AV-Palvelu

Toimitimme Tampereen Jankanrinteen vuokra-asuntojen remontointiin kaiken puutavaran laudasta levyihin ja sisustustarvikkeisiin. Pidimme tuotteiden toimitusajankohdista kiinni ja toimitimme kaikki tilatut tuotteet sovitusti.

Sahauspalvelun avulla levyt saatiin leikattua mittojen mukaan nopeasti ja tarkasti, jonka jälkeen henkilökuntamme toimitti ne valmiiksi pakattuina suoraan työmaalle. Mikäli tuotetta ei ollut juuri tietyllä hetkellä varastossa, teimme tilauksen ja toimitimme tuotteen suoraan asiakkaalle remontin edetessä.

Lisäksi, kokenut henkilökuntamme auttoi asuinhuoneistojen materiaalivalinnoissa, jotta lopputuloksesta saatiin yhtenäinen sekä mahdollisimman tyylikäs ja kestävä kokonaisuus. Onnistuneesta lopputuloksesta kielii aikataulussa valmistuneet vuokra-asunnot, tyytyväiset asiakkaat sekä yli kaksi vuosikymmentä kestänyt yhteistyön jatkuminen.