Siirry sisältöön

28×120 Organowood Terassilauta – TILAUSTUOTE

0,00  / m

metriä
Tämä tuote on tilaustuote
Drive-in noutopalvelu

Tilaa tuotteet verkosta ja nouda ne sovittuna aikana myymälästä. Normaalitilanteessa verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ovat noudettavissa 1-2 arkipäivän kuluttua vahvistetusta tilauksesta. Sahaus- ja katkaisupalvelun yhteydessä tulee varata 2 arkipäivää tuotteiden valmisteluun. Kun tilaus on valmis noudettavaksi, ilmoitamme siitä tekstiviestitse.
Lue lisää Drive-In noutopalvelusta

Kuljetuspalvelu

Voit pyytää tarjouksen myös tuotteiden rahdista omaan osoitteeseesi verkkokaupan tarjouspyynnön yhteydessä.

Kysy lisää:

Asiakaspalvelumme palvelee sinua klo 8-17
03-3593 100
info@messupuu.com

Täysisärmäinen terassilauta kaikkeen piharakentamiseen.

PREMIUM-laatu

Katso lisää valmistajan sivuilta: http://organwood.com/fi

OrganoWood-puutuotteet ovat ainutlaatuisia. Ensimmäistä kertaa markkinoilla on tuotesarja joka, tekee puusta kestävää ja kaunista luonnon omia metodeja hyödyntäen.

OrganoWood-prosessi on kehitetty yhdessä Tukholman yliopiston ja Ruotsin maataloustieteellisen yliopiston tutkijoiden kanssa. Patentoidun teknologian avulla modifioidaan puu sitouttamalla mineraaleja puukuituihin kovassa paineessa. Sienten ja mikro-organismien tappamisen sijaan mineraalit muodostavat fyysisen esteen lahottajasienten etenemiselle ja samalla puu saa tehokkaan palosuojan. Tekniikka on kehitetty luonnon omasta fossiloitumisprosessista, jossa luonnon omat aineet, kuten kalkki ja silikaatti tunkeutuvat puuhun ja muuntuvat mineraaleiksi. Lahottajasienet eivät pysty hajottamaan ja käyttämään hyväksi näitä mineraaleja. Luonnossa tämä tapahtuu tuhansien vuosien aikana korkean paineen ja lämpötilan alaisina. Meidän luontoystävällisen teknologiamme avulla kiihdytetään tätä luonnon omaa fossiloitumisprosessia, jonka lopputuloksena käsitelty puu sisältää 90 % puuta ja 10 % mineraalia. Tuloksena on helppohoitoinen, kestävä ja luonnollisen värinen puu, joka harmaantuu ajan mittaan kauniin hopeanharmaaksi.

OrganoWood tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä terassilautoja, kannatinpalkkeja, rimoja ja paneeleja, mutta se laajenee jatkuvasti. Tuotteistamme rakennetaan mm. hiekkalaatikoita, terasseja, laitureita, pitkospuita ja jopa kokonaisia taloja.

Kaikki OrganoWood-puutuotteet valmistetaan korkealaatuisesta pohjoismaisesta PEFC- tai FSC-sertifioidusta raaka-aineesta.

Puun modifioimisprosessissamme ei käytetä ollenkaan myrkyllisiä aineita, tästä osoituksena Sunda Hus, joka antaa rakennusmateriaalien ympäristöluokituksia Ruotsissa, on antanut OrganoWood terassilaudalle korkeimman A-luokituksen. Tuotteemme on lisäksi saanut Byggvarubedömningen-ympäristöarviointiorganisaation vihreän rakentamisen Gold-luokituksen.