Siirry sisältöön
Etusivu/Tuotteet/Puutavara/Terassin rakennus/Komposiitti - Tilaustuotteet/26x140x4000 Luna TWPC Terassilauta komposiitti – TILAUSTUOTE

26x140x4000 Luna TWPC Terassilauta komposiitti – TILAUSTUOTE

0,00  / m

metriä
Tämä tuote on tilaustuote
Drive-in noutopalvelu

Tilaa tuotteet verkosta ja nouda ne sovittuna aikana myymälästä. Normaalitilanteessa verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ovat noudettavissa 1-2 arkipäivän kuluttua vahvistetusta tilauksesta. Sahaus- ja katkaisupalvelun yhteydessä tulee varata 2 arkipäivää tuotteiden valmisteluun. Kun tilaus on valmis noudettavaksi, ilmoitamme siitä tekstiviestitse.
Lue lisää Drive-In noutopalvelusta

Kuljetuspalvelu

Voit pyytää tarjouksen myös tuotteiden rahdista omaan osoitteeseesi verkkokaupan tarjouspyynnön yhteydessä.

Kysy lisää:

Asiakaspalvelumme palvelee sinua klo 8-17
03-3593 100
info@messupuu.com

Luna TWPC  on suunniteltu kestämään vaihtelevissa olosuhteissa. Komposiittimateriaali säilyy näyttävänä ja ryhdikkäänä pitkään hyvän säänkestävyyden, helppohoitoisuuden ja muotopysyvyyden ansiosta.  Materiaalin pinta on miellyttävän tuntuinen ja erittäin pitävä myös märkänä. Ontelorakenne mahdollistaa piilokaapeloinnin valaistus- ja lämmitysratkaisuille.

Luna TWPC -terassilaudasta on saatavilla kolme värivaihtoehtoa: grafiitinharmaa, hopeanharmaa ja mokkaruskea. Väri asettuu lopulliseen sävyynsä 6-12 vkon aikana, riippuen UV-säteilyn määrästä. Terassilaudan toinen puoli on harjaamaton ja toinen harjattu sileällä uralla.

Luna TWPC -komposiitti valmistetaan Lunawoodin lämpöpuun valmistuksessa sivutuotteena syntyvästä lämpöpuukuidusta sekä korkealaatuisista muovipolymeereistä. Polypropeeni yhdessä lämpöpuun kanssa tekee tuotteesta erittäin kosteuden kestävän. Valmistuksessa käytetty puumateriaali on 100 % kierrätettyä.

TILAUKSESTA SAATAVILLA MYÖS MÄÄRÄMITTAERIÄ ERÄN OLLESSA TARPEEKSI SUURI.

TILAUKSESTA MYÖS MUHKEANKOKOINEN LUNA 42×200 TERASSILAUTA.