Siirry sisältöön
Etusivu/Tuotteet/Rakennusmateriaalit/Eristeet/Lasivilla - Knauf/50x570x870 Lasivilla Knauf Ecobatt 35 (5,95 m²/pkt) – TILAUSTUOTE

50x570x870 Lasivilla Knauf Ecobatt 35 (5,95 m²/pkt) – TILAUSTUOTE

/ m2

neliömetriä
Tämä tuote on tilaustuote
Drive-in noutopalvelu

Tilaa tuotteet verkosta ja nouda ne sovittuna aikana myymälästä. Normaalitilanteessa verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ovat noudettavissa 1-2 arkipäivän kuluttua vahvistetusta tilauksesta. Sahaus- ja katkaisupalvelun yhteydessä tulee varata 2 arkipäivää tuotteiden valmisteluun. Kun tilaus on valmis noudettavaksi, ilmoitamme siitä tekstiviestitse.
Lue lisää Drive-In noutopalvelusta

Kuljetuspalvelu

Voit pyytää tarjouksen myös tuotteiden rahdista omaan osoitteeseesi verkkokaupan tarjouspyynnön yhteydessä.

Kysy lisää:

Asiakaspalvelumme palvelee sinua klo 8-17
03-3593 100
info@messupuu.com

Tuotetunnus (SKU): 29260 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Knauf Insulation on lanseerannut lasivillan uuden sukupolven, joka hyödyntää patentoitua ECOSE®Technologya sideainetta. ECOSE®Technology sideaine vähentää tuotteeseen sidottua energiaa ja tarjoaa ekologista kestävyyttä.

Koska lasivillaeriste valmistetaan kierrätetyistä lasista ja puristuspakataan, Knauf Insulationin mineraalivillatuotteet tarjoavat Suomelle uuden vaihtoehdon kestäväksi eristeeksi.

ECOSE® Technology sideaineella valmistetut mineraalivillaeristetuotteet hyötyvät sideaineesta, johon ei ole lisättyä formaldehydiä ja joka perustuu uusiutuviin, luonnollisiin raaka-aineisiin. Teknologia on kehitelty Knauf Insulationin lasivilla- ja kivimineraalivillatuotteita varten ja se parantaa ympäristöansioitamme, säilyttäen samalla akustisen, lämmön- ja tulisuorituskykynsä, sekä mekaaniset ominaisuutensa.

ECOSE® Technology sideaine antaa Knauf Insulationin mineraalivillaeristetuotteille uuden, helposti tunnistettavan ilmeen – ruskean sävyn, johon ei ole lisätty valkaisuaineita tai keinotekoisia värejä. Tuotteet ovat miellyttäviä käsitellä ja jäykkiä ”Push Fit” asennusta ajatellen.

ECOSE® Technology sideaine on valmis mullistamaan sellaisten rakennusmateriaalien valmistuksen, jotka vaativat hartsipohjaisen sidosaineen.